Fliken Adresser/Villkor

På fliken Adresser/Villkor registreras order och delnummer. Generella uppgifter som adresser hämtas från det första ordernumret. Under knappen Avisering går det att ange en Leveransanvisning. Det går att se eller ange kommentar, villkor och Er referens. E-postadress som anges under Er referens kan användas för e-postavisering i rutinen Utskrift speditionsdokument om Packlista är vald som Informationskälla.

Med knappen går det att välja en annan Hämtadress än den förvalda. Ett rött utropstecken visar att hämtadressen är annorlunda jämfört med företagets förvalda adress.

Längst ned i fönstret går det att se vem som skapat och ändrat packlistan och datum då det skett. En summering av brutto-, nettovikt, antal kolli samt volym på packlistan visas också längst ned i fönstret.